MIMIX2S - добавен HMNote3SE - отложен Седмичен ъпдейт Изтегли 8.4.12 Ако имате проблеми с контактите,спрете синхронизацията на mi cloud Имена на моделите: Инсталиране: Инсталирате TWRP recovery през fastboot режим като ползвате командите от кода,инсталирате мултиром Код:fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img TWRP recovery zip Инсталиране през TWRP: Изтеглете софтуера и поставете на вътрешна памет, избирате ъпдейтър и от него влизате в рековъри (изключвате апарата,задържате пауър бутона заедно с усилване на звука) Избирате инсталиране и посочвате зип файла(препоръчително е да изтриете кеш и далвик кеш) след завървашне на инсталирането избирате рестарт Относно ромовете със заключен буутлоудър: - ако вече имате от устройствата при вас може да пратите заявка за отключване на bootloader-а на този адрес: Apply for unlocking Mi devices - след отключване на устройствотоинсталирате TWRP през fastboot режим като ползвате командите от кода горе - инсталирате мултиром За root достъп инсталирате SuperSU 2.82 или Magisk през TWRP recovery За root достъп на Mi Pad2инсталирате SuperSU v2.46 през TWRP recovery CHANGELOG 8.4.12 System Optimization - Improved system stability and performance Other Fix - Bluetooth often disconnects when playing music (04-03)