Go to Downloads app and Then go to its Setting then Make Limit to Unlimited. You will not get that waiting for WIFI problem.
Току-що го направих. Резултатът е същия странен проблем с WiFi. Прикачвам снимка. Може би е само пр мен, може и да е незабелязан бъг. WiFi работи, но при опит да инсталирам нещо от маркета, казва, че изчаква WiFi и не продължава. В същото време зарежда страници, вайбър, мейли и т.н. Този проблем го нямах, преди да сложа мода.
Втори, отново повтарящ се проблем. Опитвам се да включа самолетен режим от превключвателите. Става, но иконата "Самолет" не се осветява, а иконите за WiFi и Данни си остават осветени, все еднонищо не съм направил. Отново не съм имал този проблем преди мода.
Тези два проблема ми се получават вече за 5-ти път.
View attachment 406
P.S. След деинсталиране на мода, проблемът със самолетния режим го няма, но пък спира да се връзва с познати WiFi мрежи. Получава си IP адрес до безкрай...И остава само варианта преинсталация. За последните 3-4 дни съм направил 6 преинсталации.
Незнам какво ми се е прецакало. Някакви идеи и как да го оправя ?
Втори, отново повтарящ се проблем. Опитвам се да включа самолетен режим от превключвателите. Става, но иконата "Самолет" не се осветява, а иконите за WiFi и Данни си остават осветени, все еднонищо не съм направил. Отново не съм имал този проблем преди мода.
Тези два проблема ми се получават вече за 5-ти път.
View attachment 406
P.S. След деинсталиране на мода, проблемът със самолетния режим го няма, но пък спира да се връзва с познати WiFi мрежи. Получава си IP адрес до безкрай...И остава само варианта преинсталация. За последните 3-4 дни съм направил 6 преинсталации.
Незнам какво ми се е прецакало. Някакви идеи и как да го оправя ?
Харесвания:
Стоян Колев